Kaikki Eepos-kirjastot ovat kiinni 18.3.–13.5. Kirjastoautot eivät kierrä eikä kirjastoissa ole omatoimiaikaa. Lainojen eräpäivät siirretään sulun jälkeiselle ajalle. Asiakkaille ei kerry myöhästymismaksuja eikä noutamattoman varauksen maksuja. Tällä hetkellä noudettavissa olevat varaukset odottavat sulkuajan päättymistä. Lisätietoa löydät oman kirjastosi nettisivuilta. Yhteystiedot kirjastojen sivuille löydät Eepos-verkkokirjaston etusivulta. Eepos-kirjastojen chat toimii verkkokirjastossa arkisin kello 12-16.

Lukemistosarjat kouluille

Lukemistosarjat kouluille

Eepos-kirjastoilla on kouluille lukemistosarjoja. Lukemistosarjassa kirjoja on useita kappaleita, jolloin koko luokka voi lukea samaa kirjaa yhtä aikaa. Useimpia kirjoja on sarjassa 25 kpl, mutta tarvittaessa sarjaa voidaan täydentää peruskokoelman niteillä. On myös mahdollista lainata luokkaan useampaa eri sarjaa pienempi määrä, jos luokassa halutaan järjestää esimerkiksi lukupiirejä.

Alakoulun lukemistosarjojen luokkajako on suuntaa-antava.

Lukemistosarjoja ei voi varata verkkokirjastosta. Ota yhteyttä kirjastoon, kun haluat varata lukemistosarjan luokallesi.